Sauna

Sauna kamers

De verschillende reeksen saunaruimtes zijn beschikbaar als modulair, kant-en-klaar of op maat gemaakt.

harmony_sense_combi-2-1
Jubilee sauna_emblem-1

Modulaire sauna's

Geprefabriceerde sauna's van TylöHelo zijn vol slimme oplossingen voor een snelle en eenvoudige montage. U kunt hem zelf bouwen, op maat maken en aanpassen aan uw persoonlijke smaak. De basis is er altijd, gevormd door onze uitgebreide kennis. Vakmanschap, robuuste materialen en aandacht voor details vormen de kern van deze handige sauna-oplossing voor moderne woningen en lifestyles.

Vind meerOpens a new window

Kant-en-klare sauna’s

Kant-en-klare sauna's van TylöHelo zijn vol slimme oplossingen voor een snelle en eenvoudige montage. De verschillende series, die zorgvuldig zijn ontworpen, zijn vol van onze passie voor kwaliteit en vakmanschap. Dit komt naar voren in de visuele impact die onze sauna heeft en vooral ook in de manier waarop het gebruik aanvoelt. Met verschillende opstellingen en lay-outs is het gemakkelijk om een geschikte oplossing te vinden voor uw persoonlijke saunavoorkeuren.

Dealer netwerk
Impression_ready_made_sauna
panacea_miljö2-1

Panacea Twin - Twee in één

Als thuisspa of commerciële faciliteit is de Panacea Twin de perfecte oplossing met zijn strakke lijnen en standaardafmetingen met alles erbij, alles verpakt in een tijdloos design. Alleen al het feit dat je zowel een sauna als een stoombad in één frame krijgt, geeft de perfecte uitstraling.

Dealer netwerk

Sauna op maat

Tylö biedt een aantal flexibele, kant-en-klare, modulaire, luxe, basis- en maatwerk sauna- en stoomoplossingen. Ze zijn allemaal gebaseerd op beproefde componenten en onderdelen, ontwikkeld voor jarenlang intensief gebruik. Als u ons uw eigen sauna of stoombad wilt laten creëren, kunnen wij u hierbij helpen. Blader door materialen, ontwerpen en functies. Neem contact op met onze professionals om het voor u te monteren.

Dealer netwerk
after_sauna_renovation_3-1